Hvilke problemer skal der lægges vægt på,når den sintring zirconia keramik?

Udgivelses dato:2022-03-01

before sintring, den grønne keramiske krop består af mange individuelle faste partikler. Der er mange porer i den grønne krop, og porøsiteten er generelt 35% til 60% (det vil sige den relative tæthed af den grønne krop er 40% til 65%). Dennøjagtige værdi afhænger af pulver- og støbegenskabsmetoden og den anvendte teknologi. Når den faste grønne krop opvarmes ved høj temperatur, migrerer partiklerne i den grønne krop, ognår dennår en bestemt temperatur krymper den grønne krop, idet partiklerne vokser, porerne elimineres, og den grønne krop er under smeltepunktet (normalt 0,5~0,7 gange smeltepunktet)) i et tæt polykrystallinsk keramisk materiale. Denne proces kaldes sintring.

-sintering er den sidste proces med at danne zirconia keramisk krop, og udførelsen af ​​keramiske produkter afhænger i høj grad af sintring. For at sintre høj-densitet, høj

uniformity zirconia ceramics, ud over det meget vigtige affedtningstrin i den foregående proces, bør indflydelsen af ​​pulver, additiver, sintringstemperatur og tid, tryk og sintring atmosfære også overvejes.

&during den specifikke sintringsproces kan zirconia-keramikhuset have problemer som deformation, revner, unormal kornvækst og så videre. Hvad er de mulige årsager? Lad#

39; s analysere det i henhold til det specifikke problem.

1. Deformation

Deformation af zirconia keramik under sintring kan skyldes den brede partikelstørrelsesfordeling af pulveret; urimeligt select ion og dosering af additiver i pulveret; Inkonsekvent krympning af keramik mv.

There er to grunde til den inkonsekvente krympning af keramik: ovntemperaturen er ikke ensartet, og krympningen af ​​den keramiske krop er inkonsekvent; Temperaturen stiger hurtigt, og temperaturregnskabet producerer en gradient. Jo hurtigere den keramiske krop krympernær overfladelaget, og jo mere langsomt krymper i midten, er der en densitetsgradient. På grund af faktorer som tryk og fyldstof er krympningshastigheden af ​​den grønne krop inkonsekvente.

2. Rupture

hovedårsagen til bruddet af den sintrede keramiske krop er de interne defekter af den keramiske krop, som også er relateret til krympningen af ​​kroppen. Se sintring deformationsanalyse af årsagerne til den grønne krops inkonsekvente krympning. Når krympningen er inkonsekvent, hvis der er defekter (huller, mørke revner osv.), Bliver defekterne kilden til brud, og sprængningsudbredelsen får den grønne krop til at knække.

3. Unormal vækst af korn

When Kornene vokser unormalt, har disse overdimensionerede kornnormalt et stort antal porer, som er vanskelige at aflade fra kornene til korngrænserne, hvilket vil gøre det vanskeligt for det zirconia keramiske materiale til opnå højere densitet og gør materialet' s Mange egenskaber forværres, især mekaniske egenskaber (brudsejhed, bøjningsstyrke osv.).

There er tre hovedårsager til unormal kornvækst:


Det originale pulvers partikelstørrelsesfordelingsområde er for bredt, det vil sige, at de større partikler i pulveret er større eller meget større end to gange den gennemsnitlige partikelstørrelse; Tætheden af ​​den grønne krop er ikke ensartet under støbeprocessen (pulveragglomerering, grøn kropspressningstrykgradient og additiver er ikke ensartede), idet densificeringen er ujævn under sintringsprocessen; Sintringstemperaturen er for høj, og holdetiden er for lang tid. \\n \\n ovenstående problemer er alle tilbøjelige til at forekomme, så i processen med at sintrende zirconia keramik skal vi være opmærksom på de ovennævnte tre problemer. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top