Er elektrisk scooter på vejen den generelle tendens?

Udgivelses dato:2022-11-11

alt, selvom mange mennesker tror, ​​at den elektriske scooter er et legetøj, med udviklingen af ​​samfundet, har den elektriske scooter gradvist udviklet sig til et transportmiddel.


public information viser, at output fra elektriske scootere i Kina harnået det første sted i verden allerede i 2020, og andelen stiger stadig, en gang så høj som 85%. Skateboarding -kultur i Kina startede sent som en helhed. Mange mennesker tror stadig, at scootere bare er legetøj til børn at lege med og kan' t ansigt op til deres position og fordele ved transport.


in forskellige trafikrejser , vi tror generelt, at mikrovrafik er mindre end 2 km, kort trafik er 2-20 km, grentrafik er 20-50 km, og lang-distance -trafik er 50-500 km. Scootere er faktisk enestående inden for mikrotransport.


many kontorarbejdere mere eller mindre har virksomheder eller hjem, der ikke er inærheden af ​​bus- og metrostationerne. Hver gang du går på arbejde eller går af arbejde, er du oftenødt til at gå i ti til femten minutter, især efter en dag' s hårdt arbejde. En lang gåtur er endnu mere udmattende. Deling af elektriske køretøjer kan også forårsage forlegenhed over ikke having En bil, der er meget velegnet til elektriske scootere.


scooters har mange fordele, hvoraf den ene er i tråd med dennationale energibesparelses- og emissionsreduktionsstrategi. Den elektriske scooter er ikke kun befordrende for at løse problemet med overbelastning, men har også mindre energiforbrug. Det er et transportværktøj fuldt ud i tråd med den"dual carbon". For det andet, sammenlignet med to hjul elektriske køretøjer, er scootere åbenlyst mere praktiske. Pånuværende tidspunkt er de elektriske scootere, der er produceret i Kina, dybest set mindre end 15 kg, ognogle foldemodeller kan endda være mindre end 8 kg. Selv en lille pige kan let gå med en sådan vægt, hvilket er praktisk til at afslutte"last kilometer", der ikke kannås med lange-distance rejseværktøjer.


last men ikke mindst , I henhold til reglerne i den indenlandske metropassagerkode, kan passagerer bære bagage, hvis størrelse og længde ikke overstiger 1,8 meter, bredde og højde overstiger ikke 0,5 meter, og vægt overstiger ikke 30 kg. Den elektriske scooter overholder fuldt ud denne forordning, hvilket betyder, at kontorarbejdere kan tage scooteren til metroen uden begrænsning for at hjælpe demn

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHENZHEN HAPPY-GO INTELLIGENT TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top