Hvad er indholdet af zirconia keramiske behandlingsmetoder og typer?

Udgivelses dato:2022-02-24

zirconia keramisk behandling refererer til processen med præcisionsbearbejdning af ikke-nmetalliske materialer indeholdende zirconia. Zirconia Ceramics har karakteristika ved høj styrke, høj hårdhed, høj sejhed, slidstyrke og kan modstå erosionen af ​​højtemperaturmiljøet. Med den løbende innovation og udvikling af zirconia keramik er flere og flere indenlandske virksomheder ivrige efter at bruge dettenye keramiske materiale, som har været meget udbredt i vores arbejde og liv. Zirconia keramik er primært opdelt i high-purity zirconia keramik og almindelig zirconia keramik. Mange venner ved ikke meget om zirconia keramik. Lad-&39; s kort introducere dem. Hvad er behandlingsmetoderne og typer af zirconia keramik?#&Im processen med zirisk keramisk behandling, indholdet af høj#purity zirconia keramiske råvarer kan være tæt på 100%. På grund af den meget høje renhed og præcision har zirconia en sintringstemperatur pånæsten 2.000 grader Celsius. Generelt vil den i produktionsprocessen blive smeltet ved høj temperatur. Glas erstatter platin-smeltedigel. Dens lette transmittans er meget høj, og den kan modstå korrosion af alkalimetaller. På grund af dets korrosionsbestandighed anvendes den inden fornatriumlamper på grund af sådanne fordele. Derudover anvendes det på det medicinske område generelt i medicinsk tandpleje og anvendes som keramiske porcelæntænder.

-indholdet af zirconia i almindelig zirconia keramik er meget lavere end for høj

purity zirconia ceramics, og det generelle indhold er mellem 80% og 90%. Selvom indholdet af almindelig zirconia er lavere, har det også visse egenskaber ved isolering, slidstyrke og korrosionsbestandighed og kan også modstå syre og alkali korrosion af en bestemt styrke. Der er visse begrænsninger, som afhænger af, hvilken type zirconia ceramics det specifikke produktions- og forarbejdningsmiljø kræver. Som et generelt produktionsmiljø er der absolut ikkenoget problem med at anvende almindelige zirconia keramik. Det kan selvfølgelig kun bruges efter at have passeret testen.

-Forarbejdning af zirconia keramik er generelt opdelt i tørpressning og fugning. Produktionsprocessen med tørpressning er mere kompliceret og kræver hydraulisk udstyr eller mekanisk udstyr. Støbningen kan være semi

automated og fuldt automatiseret. Den hydrauliske metode er mere moden end mekanisk behandling, og kvaliteten er bedre. Produktionsprocessen er lettere at kontrollere, og fremstillingsprocessen er mere moden og avanceret. Gipsslibeværktøj bruges til fugningstøbning, og zirconia-opslæmningen injiceres i den. I produktionsprocessen skal der tilføjes et bindemiddel. Efter tilstrækkelig slibning er udstødningsgassen udtømt, og hældes derefter i gipsformen for at opnå et behandlet og dannet produkt.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top