Xi understreger udviklingen af høj kvalitet og forbedrer folks trivsel

Udgivelses dato:2021-03-09

c52a-kkxpcze4734803.jpg

Præsident Xi Jinping på s øndag understregede bestræbelserne på at sikre en urokkelig udvikling af høj kvalitet og forbedre befolkningens trivsel, når han deltog i en drøftelse under det årlige møde i den nationale folke- 35;39;Kongressen, den øverste lovgivende forsamling.

I forbindelse med drøftelser med andre lovgivere fra det nordvestlige Kina og fra det nordvestlige Kina

Det vil ikke blot være kravet til de udviklede regioner, men vil også være kravet om, at alle regioner, Xi sagde, gennemfører det, og opfordrer hver region til at fortsætte en kvalitetsudvikling baseret på lokale forhold.

Han opfordrede indtrængende til, at der gøres en indsats for at integrere udviklingen af høj kvalitet med foranstaltninger til at møde mennesker, og opfordrer til et bedre liv.39.

9174-kkxpcze5953267.jpg

Xi gav udtryk for sin fulde anerkendelse af Qinghai- og-35;39;sit arbejde i løbet af det seneste år og dets udvikling i løbet af den trettende femårsplan (2016-2020) periode, opfordrede provinsen til fuldt ud og trofast at gennemføre den nye udviklingsfilosofi, holde sig til den folkelige tilgang og fortsætte med at uddybe reformer og åbning.

Xi sagde også, at der bør gøres en indsats for at opnå nye resultater med hensyn til beskyttelse af slægten Qinghai-Tibet og bæredygtig udvikling.

På grundlag af sine fordele og ressourcer bør Qinghai gennemføre den innovationsorienterede udviklingsstrategi og fremskynde opbygningen af et industrielt grundlag af verdensklasse saltvand, sagde han.

Provinsen bør også arbejde for at opbygge sig selv i et højland med ren energi, et bestemmelsessted for international økoturisme og en kilde til grønne og økologiske landbrugs- og animalske produkter, sagde Xi, og understregede bestræbelserne på at skabe et grønt, kulstoffattigt og cirkulært økonomisk system.

Da Qinghai har et stort ansvar for at sikre landet og landets økologiske sikkerhed og bæredygtig udvikling, skal provinsen påtage sig de vigtige opgaver med hensyn til at bevare den økologiske sikkerhed og beskytte Sanjiangyuan (Three-River-Source) og " vandtårnet i Kina " Xi sagde.

Qinghai bør finde en balance mellem udvikling af turistindustrien og beskyttelse af miljøet i et forsøg på at gøre klart vand og frodige bjerge altid til fordel og stolthed for Qinghai, sagde Xi.

Han understregede, at det er nødvendigt at styrke svaghedsområderne og -35.

Xi bad de lokale myndigheder om at fremme en koordineret udvikling mellem landdistrikter og byområder, at fremme en vitalisering af landdistrikterne på alle fronter, at forbedre folks velfærd og 39 samt at opbygge et nyt socialistisk landskab, der er smukt, velstående og harmonisk.

Da Xi understregede den fulde gennemførelse af parternes og parternes etniske og religiøse politik, opfordrede det til, at der gøres en indsats for at fremme fælles velstand og enhed blandt folk i alle etniske grupper.

I forbindelse med en bred kampagne for CPC-historieundervisning og -uddannelse sagde Xi, at en vigtig opgave i kampagnen er at styrke alle partimedlemmer og -35;39; idealer og overbevisninger og sikre, at de forbliver tro mod deres oprindelige ønske og mission.

Han sagde, at kampagnen skulle være med til at vejlede befolkningen i, at man uophørligt følger Partiets udvikling, og at 39 fører til en fuldstændig opbygning af et moderne socialistisk land.  


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86 13430862828

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13430862828

Internet side: billow.danb2b.com

Adresse: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top